De Knallende Hitschijf Week 36

Antoinette Germeraad – Het regent zonnestralen

Antoinnette Germeraad laat na lange tijd weer van zich horen met een geweldige remake van het liedje “Het regent zonnestralen” hiermee hoopt ze weer de draad op te pakken en er staan al weer een aantal datums vast voor nieuwe producties die ze gaat opnemen. 

Deze single kwam eigenlijk zomaar uit het niets aanwaaien ineens ging mijn telefoon en zag ik dat Roy Otters (producer van Anro Productions) mij belde en ik nam snel op. Wat bleek Roy had een ander collega artiest in de studio die deze band had laten maken maar het eigenlijk steeds maar opzij schoof en zich toch bedacht om deze productie af te staan aan een vrouwelijke artieste die al vaker bij Roy in de studio kwam er was niet veel twijfel bij hem er moest gebeld worden naar Antoinnette Germeraad waarbij deze band perfect past. Soms maak je iets dat niet helemaal past dan moet je openstaan om zo geweldige productie aftegeven aan iemand die je het gund. 

De naam van artiest blijft nog wel even geheim omdat deze werkt aan een comeback na vele jaren radiostilte. 

Antoinnette en Roy maakte een afspraak waarbij Antoinnette de band kwam inzingen en het stond er al heel snel op en voor de bijbehorende videoclip zijn ze afgereisd naar het centrum van Apeldoorn niet ver van de opname studio en daarna nog even in het park want zoals bij alle andere videoclips van Antoinnette moesten er natuurlijk ook in deze videoclip de schattige eendjes niet vergeten worden. 

Met Dank aan : Bertie Verplak

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Bekijk hier de videoclip: