De Knallende Hitschijf Week 31

Priscilla Ophof – Romeo

Priscilla Ophof boekt enorme vooruitgang met nieuwe single ‘Romeo’ die bij Smaragd Music verschijnt In nog geen twee jaar tijd is de populariteit van Priscilla Ophof explosief gestegen. De uit Deventer afkomstige zangeres van het levenslied vindt rust in het maken van muziek en het entertainen van haar publiek.

Ze debuteerde in 2022 met ‘Mijn Rots’. Het jaar daaropvolgend volgden ‘De Straatmuzikant’ en ‘Waarom Moest Dit Nou’. Het leven van Priscilla is hierdoor compleet op de kop gegooid. Door de steun en het vertrouwen van haar levenspartner Cathy stond niets meer in de weg om haar droom uit te laten komen. Ze werd bij alle grote Nederlandstalige radiostations met open armen ontvangen en bij één daarvan kwam ze oog in oog te staan met Robby Langendorff van Smaragd Music. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een platencontract voor haar splinternieuwe single ‘Romeo’
Priscilla: ‘Ik mag niet klagen over de aandacht die ik tot nu toe heb gekregen uit alle windstreken van Nederland. Enkele hoogtepunten waren het AVROTROS Muziekfeest op het Plein in Roermond, een optreden bij Frank van Etten zijn ‘Feestje op Wielen’ in AFAS Live, fragmenten in het tv-programma ‘Bij Ons Op Het Kamp’, deelname aan het Levenslied Arnhem, meerdere tvopnames bij Hart voor Muziek en Toppers van Oranje en misschien wel het allermooiste…De Koos Alberts ‘Uit het Hart’ Award die ze persoonlijk door Joke Alberts kreeg uitgereikt. Het gesprek met Robby betekent een nieuwe toekomst die me wellicht nog iets verder brengt. We hebben leuke plannen gemaakt voor, in eerste instantie, 3 singles. De eerste is dus het vrolijke zomerse liedje ‘Romeo’. Hiervoor zijn producer Manfred Jongenelis en tekstschrijver Carlo Rijsdijk verantwoordelijk. Het is de tweede keer dat ik met Manfred samenwerk en moet eerlijk zeggen dat me dit heel goed bevalt. Ze lieten mij de demo horen van het grappige liedje ‘Romeo’ dat overgoten was met vrolijke accordeon-, bas- en trompet geluiden. Daar kreeg ik meteen al een blij gevoel van. Ondanks dat mijn hart het levenslied klopt, sta ik open voor andere stijlen. Het mooie weer komt eraan en daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken voor dit uptempo nummer. Het gaat over Romeo waarvan je verwacht dat hij zo uit een roman komt. Het blijkt om een saaie knappe man te gaan die ontzettend vervelend is. Hij loopt me constant achterna en kon hem ook nog niet verstaan. We hebben alles op een prachtige manier in beeld gebracht voor de videoclip.

Met Dank aan : Priscilla Ophof

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Bekijk hier de videoclip: